En varmastikaan ole ensimmäinen äiti joka aloittaa blogin kirjoittamisen hoitovapaansa aikana. Uskallan sanoa, etten varmasti ole viimeinenkään. Kuitenkin, harrastuksena tämä ei minulle ole täysin uutta vaan oikeastaan kymmenen vuotta takaperin aloitetun harrastuksen uudelleenlämmittelyä. Halusin vain aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä sillä edellisestä kerrasta on jo aikaa.

Mitä minusta sitten tulisi tietää. Vuoden vaihtuessa en kilistellyt laseja, en ihmetellyt taivaalle piirtyviä raketteja, sillä olin jo pienen lapseni vieressä puhtaissa lakanoissa nukkumassa. Lapsi on ensimmäiseni, joten yhteinen kieli ja nukutut tunnit ovat usein vielä hakusessa. Olen varma siitä, että lapsen mukana kuuluisi tulla käyttöopas. Se olisi ainoa käyttöopas jonka oikeasti haluaisin lukea. En vain ole vielä löytänyt sitä.

Rakastan järjestystä, vaikkei sitä usein ulkoisesta olemuksestani huomaa eikä ympäristöstänikään. Vuorokaudessa tuntuu olevan liian vähän tunteja. Yritän silti kahvikuppi toisessa kädessä parhaani mukaan luoda järjestystä alati kaaosta kohti pyrkivää maailmaa. Moni luulee että tulen toimeen tietokoneiden ja teknisten laitteiden kanssa, silti haaveilen usein kouluttavani armeijan kirjekettuja välittämään viestejä ja muistuttamaan tulevista neuvola-ajoista. Tämän projektin ollessa kesken, tyydyn paperiseen kalenteriin, jolla kokoa on sen verran että voi tarvittaessa käyttää pienenä kahvipöytänä.

Lisäksi rakastan käsitöitä, käsillä tekemisen taitoa. Alkuyön tunteina saattaakin taloudessamme kuulla puikkojen tasaisesen kilkatuksen, tai yksinäisen helmen vierimisen lattialla. Ajottain yritän laajentaa taitoani ruuanlaiton puolelle, mutta sitä määrää kermaa ei ole keksitty, joka luomukseni pelastaisi…img_5358

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s