Aloitin kestovaippailun sattuman kautta. Pohdimme asioita, joissa voisimme säästää jotta voisin olla mahdollisimman pitkään kotona. Sain myös ystävän kautta edullisesti erän kestovaippoja auttamaan alkuun kestovaippailu-uraamme. Vauvamme ei ole ollut helpoimmasta päästä vaipatettavia hoikan ruumiinrakenteensa vuoksi, siksi koostan vinkkejä, jotka ovat toimineet meillä.

  1. Tarrasäädettävät vaipat ovat olleet näppärät. Tarra ei ole niin nätti, ja kärsii pesussa enemmän mutta on kaikista helpoin säätää hoikan varren ympärille tiukasti. Tarravaippa on myös helpompi laittaa liikkumaan pyrkivälle vauvalle.
  2. Jos tarravaippa kuitenkin ahdistaa esteettistä silmää, niin sitten on ollut apua vaipoista joissa on reilusti neppareita joilla voi säätää korkeutta. Tässä on hyötyä ollut ns. sivunapeista joilla saa säädettyä lahkeet reisien ympärille tiiviisti.
  3. Olen itse kokenut ohuet imupaketit tehokkaammaksi, vaikka se tarkoittaisi lyhyempää vaihtoväliä. Olen yhdistänyt mikrokuituimua ohueen bambutaitokseen, ja tämä on meillä hyvin toiminut. Paksumpi imukerros hankaloittaa vaipan istuvuutta reisien alueella.
  4. Jos mahdollista, eli vauva on suopea on hyvä varmistaa vaipan istuvuus vielä koukistamalla vauvan jalat vatsan päälle. Tästä näkee vielä vaipan istuvuuden reisien ympärillä.
  5. Meillä on toiminut paremmin ns. ikään ja kokoon sopivat vaipat. Koko vaippaiän vaipat vaativat enemmän säätöä ja tuntuvat jäävän aina jostain kohtaa löysäksi.

Siinä vinkkini hoikan vauvan kestovaipatukseen. Jos on muita ajatuksia, niin saa ehdottomasti laittaa kommenttia! =)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s