Pikkuhiljaa alan päästä sinuiksi ompelukoneeni kanssa ja jotain vaatteita olen saanut aikaiseksi. Suoraa linjaa en ole saanut vieläkään ommeltua. Kaksoisneulaa en ole saanut aikaiseksi asennettua. Käytän ompeluksissani oikeastaan vain yhtä lankaa (mustaa) ja yhtä ommelta (siksakkia). Taitojeni rajoittuneisuudesta huolimatta olen lopputuloksiin suht tyytyväinen.

Uusimpana kokeiluna olen tehnyt Hallonsmuladesignin Baggydress kaavalla unihaalarin. Haalari oli taaperolle niin mieleinen, etten valmiina saanut kuvatuksikaan kun piti kaapata jo pieneen käteen ja kantaa pitkin asuntoa. Kankaan hän sai itse valita, ilmeisesti värit ovat taaperon mieleen. Vetoketjua en vielä uskaltanut. Nepparien kanssa illalla taaperon nukkuessa, itse silmät ristissä ihan riittävästi pohdittavaa. Kanttia en vielä ole saanut riittävästi venytettyä, joten silitysrauta ensiapuna.

img_2325.jpg

Pieni pelko kuitenkin jatkoa ajatellen siitä vanhasta vitsistä jossa jo aikuinen mies katsoo vauvakuviaan ja toteaa: ”muistelen lapsuuteni päiviä, joissa minun ei tarvinnut välittää mitä vaatteita päälleni pukisin, ja kun katson näitä kuvia näen etteivät vanhempanikaan välittäneet.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s